Categorías
Uncategorized

Reunió a Palma-Comunicat de prensa Febrer 2023

Adriza Mediterranea es reuneix a Palma de Mallorca amb membres de Ports IB i la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears per continuar perfilant i avançant en comú, sobre el projecte de la gestió dels residus sòlids i d’aigües residuals generats per les embarcacions d’esbarjo a Balears.

Volem agraïr el suport i la bona entesa que ha esdevingut de les xerrades, tant amb Ports IB com la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears i la implicació contínua del Consell Insular de Menorca.

Per una mar balear més sostenible, enfront la lluita contra la contaminació i els residus

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *